Schade

Snel uw schade herstellen bij Bart Wiegerinck

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt graag dat het herstel zorgvuldig en zo snel mogelijk verloopt. Wiegerinck verzorgt met de Wiegerinck Schade- en Ruitservice het schadeherstel van alle merken voertuigen. Wiegerinck beschikt over de modernste apparatuur voor een snelle en vakkundige taxatie en reparatie van een schade. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg voor uw auto. Belangrijk om te weten is dat u uw auto altijd naar Wiegerinck kunt brengen, ook als de groene kaart anders aangeeft.

 

Maak nu een afspraak bij Wiegerinck voor het herstellen van uw schade.

 

Wiegerinck verzorgt de complete afhandeling van de schade, te weten: aanmelden bij uw verzekering, invullen van het schadeformulier, vervangend vervoer en snelle reparatie.

 

Ruitschade

Een sterretje in de voorruit is vervelend en deze ruitschade kan snel omslaan in een flinke barst of zelfs een kapotte ruit. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar vermindert ook uw veiligheid. Onder andere de effectiviteit van de airbag van uw auto is afhankelijk van de voorruit. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Wiegerinck.

 

Wiegerinck kan ruitschade vrijwel onzichtbaar repareren. Die reparatie is voor u gratis, want uw verzekeringsmaatschappij betaalt de reparatie aan uw autoruit. Die betaling regelt Wiegerinck voor u met uw maatschappij, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Wacht dus niet langer en plan direct in onze agenda om uw ruit te laten repareren.

 

Ruitvervanging

Soms is een barst in een ruit zo groot dat deze vervangen moet worden. Zo’n vervanging na scheurvorming is noodzakelijk in verband met de veiligheid. Deze ingrijpende klus wordt geklaard door de experts van Wiegerinck. U kunt er van uitgaan dat uw autoruit op de juiste manier vervangen wordt. Wij helpen u snel en veilig weer op weg.

 

Uw ruit laten vervangen? Neem contact op met Wiegerinck of en plan uw afspraak online.