Onderhoud & reparatie

Bij Bart Wiegerinck kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw personenauto, camper, bedrijfswagen of brommobiel. U kunt denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, banden balanceren, auto uitlijnen, het verversen/bijvullen van vloeistoffen, etc. Ongeacht het merk staan de medewerkers van Wiegerinck garant voor perfect onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw personenauto, camper, bedrijfswagen of brommobiel.

 

Periodiek heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig. Zo kunnen eventuele defecten tijdig worden herkend en verholpen. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en kan onnodige reparaties voorkomen. Of het gaat om een kleine of grote beurt, APK of jaarlijks onderhoud of inspectie, bij Bart Wiegerinck bent u aan het juiste adres. Wanneer er tijdens een normale onderhoudsbeurt extra reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

De aanwezige kennis bij onze ervaren monteurs en de juiste apparatuur zorgen ervoor dat wij alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.

 

Maak direct een afspraak voor onderhoud of reparatie.

 

Zomer- of wintercheck

Het is belangrijk om voordat het nieuwe seizoen begint, uw auto zomer- of winterklaar te laten maken. In de winter moet de auto bestand zijn tegen sneeuwbuien en vorst. Denk aan winterbanden, vriesbestendige ruitenwisservloeistof of een nieuwe accu. In de zomer wilt u ook graag een beroep doen op uw airco, en rijdt u voordeliger op zomerbanden.

 

Voor Suzuki werken we volgens het VOS (Variabel Onderhoud Systeem)

Zeker weten dat je Suzuki in goede conditie blijft? Kies dan voor het transparante Variabel Onderhouds Systeem. Je weet precies waar je aan toe bent, want de prijs is altijd vooraf duidelijk. Je Suzuki wordt onderhouden door Suzuki-experts en je krijgt garantie op de werkzaamheden en alle onderdelen.

 

Een VOS-onderhoudsbeurt  bestaat uit:

Een complete inspectie van je Suzuki op 32 vitale punten, zoals de accu, banden, airconditioning en remschijven. Plus daarbij:

  • Het verversen van de motorolie, inclusief het vervangen van het oliefilter.
  • Het bijvullen van vloeistoffen, zoals de ruitensproeiervloeistof.
  • Het uitvoeren van beschikbare software-updates.

 

Voordelen VOS

  • Onderhoud passend bij jouw gebruik
  • Heldere afspraken vooraf
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Altijd zeker van de laatste software updates
  • Garantie op de gemonteerde onderdelen
  • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in heel Europa