Camper onderhoud

Uw camper is uw trotse bezit waarmee u waarschijnlijk al veel plezierige tijden heeft beleefd. En waar u natuurlijk nog veel plezierige tijden mee hoopt te gaan beleven. Om er zeker van te zijn dat dat lukt, is tijdig onderhoud van uw camper noodzakelijk. Natuurlijk bent u zuinig op uw camper en rijdt u er lang niet zo veel mee als met uw auto, en juist daardoor is onderhoud belangrijk en natuurlijk is ook een camper APK-plichtig.

 

Maak direct een afspraak.

 

APK

Alle campers van 3 jaar of ouder moeten verplicht door de APK keuring. Totdat uw camper 8 jaar oud is, hoeft dat slechts één keer in de 3 jaar. Maar daarna moet uw camper zelfs ieder jaar APK worden goedgekeurd. De APK keuring voor uw camper is te vergelijken met die van uw auto. Weten wanneer uw camper APK gekeurd moet worden? Bekijk het onderstaande overzicht:

Voertuig onderhoud

Om te zorgen dat uw camper in topconditie blijft en met vlag en wimpel door de APK keuring komt, is het van belang om het voertuig goed te onderhouden. Met alle middelen huis om aan campers van klein tot groot te werken in onze werkplaats, kunnen we ook uw camper tot inde puntjes onderhouden. Maak snel een afspraak voor een camper onderhoudsbeurt met of zonder APK.

Maak direct een afspraak voor een camper onderhoudsbeurt.