Seres Bart Wiegerinck

Dat Garage Wiegerinck voorop loopt als het gaat om nieuwe ontwikkelingen blijkt uit het dealerschap van SERES. Dit geheel electrische automerk is sinds 2020 actief in Nederland.

SERES is een wereldwijd opererende autofabrikant die intelligente elektrische voertuigen produceert om veiligere, schonere en duurzamere gemeenschappen te creëren. SERES-technologieën zijn gericht op het leveren van verbeterde veiligheid, gemak en prestaties voor een wereldwijde markt.

Het Nederlandse dealerschap van SERES is in handen van de Green Mobility Group Europe B.V, waarvan Bart Wiegerinck de CEO is.

SERES zag in 2016 het levenslicht in Santa Clara (Californië, VS), veel beter bekend als Silicon Valley. SERES heeft research- en developmentfaciliteiten in zeven landen, waaronder China, Japan en de Verenigde Staten.

Inmiddels zijn er drie types SERES op de markt: de SERES 3, SERES 5 en SERES 7, die alle drie gekenmerkt worden door indrukwekkende prestaties en intelligente technologie. Kortom, ook voor de volgende generatie electrische auto’s moet u bij Garage Wiegerinck zijn.

Seres Bart Wiegerinck