Onze mensen Bart Wiegerinck

Onze mensen

Elk bedrijf zegt het en Garage Wiegerinck vormt daar geen uitzondering op: ‘waar zouden we zijn zonder onze medewerkers!’

Inderdaad, niet met een vraag- maar met een uitroepteken. Want de vraag stellen is ‘m beantwoorden.

Vertrouwen

Garage Wiegerinck is al vanaf de start in 1887 een familiebedrijf waarin vertrouwen het sleutelwoord is. U moet het volste vertrouwen hebben in ons team, wij hebben het volste vertrouwen in het vakmanschap van onze medewerkers.

Onze monteurs en verkopers worden met grote regelmaat bijgespijkerd over de allernieuwste ontwikkelingen als het gaat om mobiliteit. Daardoor krijgt u altijd informatie die up-to-date is en kunnen we uw auto sneller en beter APK-keuren of repareren, om maar eens wat te noemen.

Geen geheimen

Een auto koopt u niet dagelijks, dus dan moet u blindelings kunnen vertrouwen op ons advies. Of het nu bij de aankoop is, of bij een reparatie. Wij leren elke dag weer zodat uw auto geen geheimen voor ons heeft.

Ons team in de drie vestigingen in Goor, Hengelo en Oldenzaal telt zo’n 25 medewerkers. En of het nu de adminstratie, werkplaats of showroom is: wij staan voor u klaar. Altijd.

Onze mensen Bart Wiegerinck