Financial lease

Wilt u als ondernemer een auto aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Financial Lease biedt in dat geval een financieringsvorm die losstaat van overige zakelijke financieringen. Met de vooraf vastgestelde rente betaalt u altijd een vast maandbedrag en zo weet u precies waar u aan toe bent. Wie kiest voor Financial Lease, wordt na de looptijd van het contract eigenaar van de auto.

 

U kunt uw auto, inclusief opties en accessoires, voor het volledige bedrag (exclusief btw) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of deelbetaling is mogelijk. Bovendien biedt Wiegerinck een financiering waarbij de slottermijn overeenstemt met de restwaarde van uw auto. Hierdoor wordt het maandbedrag nog lager.

 

Over het algemeen verlangt Wiegerinck geen andere zekerheden dan de leaseauto. Alle autokosten komen voor uw eigen rekening. Voor de zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak is een overlijdensrisicoverzekering tot een maximum van € 40.000,- inbegrepen, mits u bij aanvang van de overeenkomst niet ouder dan 65 jaar bent.

 

Behalve Operational Lease en Financial Lease zijn er nog andere, specifiekere leasemogelijkheden, zoals Short Lease en Netto-Operational Lease.