Lease & financiering

Stel dat u een bedrag tekort komt om de nieuwe Chevrolet, Suzuki of occassion van uw keuze aan te schaffen. Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om uw auto te financieren; ruim 70 procent van alle verkochte auto’s in Nederland is immers gefinancierd. Wiegerinck kan voor u – als particulier of ondernemer – een goed advies geven en een voorstel op maat maken waarbij diverse oplossingen mogelijk zijn.

Huurkoop is een object gebonden financiering. De auto dient in dit geval als onderpand tot de laatste termijn is betaald. Voor een zo laag mogelijk maandbedrag is privé lease met een slottermijn mogelijk.

 

Uitgestelde betaling is een vorm van financiering waarbij u het gehele bedrag of een gedeelte daarvan pas na een bepaalde periode betaalt.

 

Een doorlopend krediet is een veelvoorkomende financieringsvorm die het voordeel biedt van tussentijds aflossen of opnemen, binnen een vastgestelde limiet. Een grote flexibiliteit is een van de kenmerken van deze financieringsvorm.

 

De persoonlijke lening streeft zekerheid na: hiermee weet u, door het vastgestelde maandbedrag over de gehele looptijd, exact waar u aan toe bent.