Brom!

Gewoonweg betalen per maand

Vanaf € 199,- p/m

Een brommobiel rijdt u vaak niet langer dan 2 jaar. 16 jarigen die een brommobiel gaan rijden stappen vaak op hun 18e over naar een auto. En als u juist de auto inruilt voor een brommobiel, wilt u er zeker van zijn dat uw vervoersmiddel betrouwbaar is. Dus nieuw rijden en alleen betalen voor het gebruik is dan de oplossing!  Brom! maakt dat mogelijk. Voor een vast bedrag per maand mag er 2 jaar lang gebruik worden gemaakt van een nieuwe brommobiel. Het voertuig blijft eigendom van brom! en ook het onderhoud zit in het tarief. De verzekering wordt afgesloten via de brom! verzekering en is verplicht altijd WA + casco. Na twee jaar wordt de brommobiel gewoon weer ingeleverd en staat er indien gewenst een nieuwe klaar. Betalen per jaar is ook mogelijk, u krijgt dan 3% korting op het maandtarief.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Maak een keuze uit de beschikbare brommobielen van Microcar en Ligier. Bekijk hier de modellen.
  • Kies de kleur.
  • Samen vragen we de verzekering aan bij brom! verzekeraar Biesbosch Assuradeuren.
  • Brom! neemt de aanvraag in behandeling en stuurt een e-mail met een link voor een onafhankelijke kredietcheck via EDR creditservice.
  • Na goedkeuring en acceptatie nemen we contact met u op voor de definitieve afronding.
  • Wij leveren de nieuwe brommobiel zo snel mogelijk bij u af.
  • U rijdt 2 jaar lang zonder onverwachte kosten voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Ligier of Microcar brommobiel.

Wilt u niet wachten, kijk dan direct welke modellen wij op voorraad hebben. Bekijk de voorraad.

Verzekering van uw brommobiel via Brom!

Omdat de brommobiel eigendom van brom! blijft, moet deze natuurlijk in goede staat blijven. We gaan ervan uit dat u er mee omgaat alsof het uw eigen voertuig is. Onderhoud, eventuele reparaties door technische storingen en pechservice zijn in het maandbedrag inbegrepen. In het verkeer kan er echter altijd iets gebeuren; een goede verzekering is daarom heel belangrijk! Voor een brommobiel bestaat een aparte verzekering waarbij WA wettelijk verplicht is. Omdat uw brom! na twee jaar weer in goede staat en schadevrij moet worden ingeleverd, vindt brom! het ook een verplichting dat er een casco (All-Risk) dekking wordt afgesloten. Hiervoor hebben wij in samenwerking met Concordia De Keizer en Biesbosch Assuradeuren onze eigen Microcar-verzekering. Door specialisatie op onze merken Microcar en Ligier, bent u zeker van een gunstig tarief. Omdat het exacte tarief altijd afhankelijk is van uw persoonlijke situatie, sluit u deze brommobiel verzekering zelf af. Wij zullen u hierin altijd volledig begeleiden.